Alexander Instituut

Het Alexander Instituut is een praktijk voor Natuurgeneeskunde en Bio-informatie Therapie.

Uw klacht is vaak 'het topje van de ijsberg'. Voor de oplossing moet er dus ook 'onder water' gekeken worden!

Welkom bij het Alexander Instituut

      Helaas moeten wij u meedelen dat, door omstandigheden, de praktijk van het
Alexander Instituut per 31 augustus 2015 gesloten is.
Wij maken om die reden geen nieuwe afspraken meer.
U kunt op www.avig.nl/ kijken voor een andere arts.info@alexanderinstituut.nl


W.A. van Walt van Praag, arts Natuurgeneeskunde,
Biofysische geneeskunde en Celsymbiosetherapie._________________________________________________________________________


 Samen op zoek naar uw wensen, de oorzaak van uw klachten en naar duurzaam herstel
Misschien heeft u al langer lichamelijke klachten, bent u uit uw evenwicht of ziek? Of misschien wilt u ziekte voorkomen en zelf graag een actieve rol vervullen bij uw gezondheid of genezingsproces? Dan kijken we graag samen met u naar de mogelijk achterliggende oorzaken van uw (chronische) klachten. Vaak zijn deze klachten een ‘topje van de ijsberg’. Voor een goede diagnose en behandeling kijken we dan ook ‘onder water’.

Behandeling op basis van de nieuwste biofysische inzichten
Onderzoek en behandeling van onze behandelaren zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten van de Biofysische geneeskunde en de Natuurgeneeskunde. Bij Biofysische geneeskunde draait het om de wetenschap dat energievelden (elektromagnetische trillingen) een regulerende en stimulerende werking hebben op alle materie, dus ook op alle processen in ons lichaam. Bij de Natuurgeneeskunde draait het om eeuwenoude en bijna altijd vanzelfsprekende behandelmethodes en adviezen voor een gezonde leefstijl. De ingenieuze werking van ons lichaam en onze geest verwonderen en inspireren ons elke dag opnieuw. Ze zijn onze drijfveer en motivatie om ons samen met u in te zetten voor uw herstel en gezondheid.

Eigentijdse oplossingen voor duurzame gezondheid
We proberen eigentijdse antwoorden en oplossingen te vinden voor uw gezondheidsklachten. Uw persoonlijke behoeften staan daarbij centraal. U kunt bovendien rekenen op ruime tijd en aandacht van uw behandelaar, zowel bij het stellen van de diagnose als bij uw behandeling.